Само преди няколко месеца бях решила, че в България не е останала коректна фирма, която съвсем любезно и не на сила, а защото това и е работата, да ме обслужи добре, а освен това и да ми предложи стойностни, качествени и заслужаващи парите ми продукти. За щастие, черногледството за пореден път ми беше сразено и останах щастлива от това.

Запазани локации на Борман.

Врати по Великденски – изключително добра публикация 😉

Защото в крайна сметка, ние хората (не само българите) е време да разберем, че в живота не всичко е задължено да се случва както искаме и проблеми се случват, но това съвсем не значи, че нещата изцяло са провалили или отишли по дяволите…

Истината е, че си търсих врати. Да, точно така врати. Вкъщи правихме ремонт, а между временно, целият ни блок беше пропищял от постоянни грабежи, т.е. освен интериорни врати за дома, аз се бях нарамила с нелеката задача да намеря и някоя добра, солидна и най-вече способна да защити мен и съседите ми входна врата.

Обиколих доста магазини. Да ви кажа честно от сега, различните магазини за врати в София не са нито много, нито кой знае колко разнообразни. Проблемът на повечето им беше малкият избор, който ми даваха. Така например, входните им врати бяха едва модела…Да не говорим, че единият бе такъв, с какъвто на няколко пъти проникваха във входа на блока ни.

Що се касае до интериорните врати, които мъжът ми трябваше да постави след ремонта (да, той, тъй като повечето магазини не предлагаха монтаж или поне не в близките месеци, а без врати не е лесно), нищо не ми грабна окото.

Така, след дълго лутане, реших да се спра на фирма Борман. За разлика от различните фирми за врати в София, тя не предлагаше свое собствено българско производство врати, а се занимаваше предимно с дистрибуция на врати, внесени от Китай и някои европейски страни – Полша, Германия, Чехия и Турция – за продажба на едро и дребно.

Първоначално, не бях много обнадеждена. Ние българите сме си свикнали, че от българското по-добро няма и някак ми се стори странно да приема, че блиндираните врати на Борман от турски вносител са кой знае колко по-качествени. Е, нещата за мен започнаха да се променят, когато се свързах с един от любезните консултанти на Борман. Една мила дама започна да ми разяснява всичко. Подобно внимание не бях получавала наистина отдавна… Госпожицата ми показа как точно се различават, например, различните входни врати.

Преди, за мен съществуваха точно два модела, изработени от метал. Тогава обаче аз научих, че блиндираните врати са не просто по-устойчиви и дълготрайни, но и притежават някои доста интересни функции.

Блиндираните врати на Борман, например, осигуряват звукоизолация, което ме накара да се замисля да купя именно такава врата, та да може най-накрая да се избавя от шума, който предизвиква съседското куче в целия вход.

После, осъзнах и друго. Блиндираните врати са за предпочитане и защото предпазват от ред негативни климатични условия като вятър, дъжд, бури, сняг и дори студ, което само по себе си е вид изолация, нали така?

Избрах си и блиндирана врата за дома, и входна врата, а после се втурнах обнадеждена и към каталога с интериорни врати от Борман. От фирмата ми разясниха, че всички модели са налични в централния склад, т.е. не е нужно да чакам да ми се докарат избраните продукти от производителите, намиращи се по всички кътчета на Европа.

Вижте често задаваните въпроси и техните отговори за интериорните вратиАко не сте намерили отговора на Вашия въпрос, задайте ни го като коментар най-долу на страницата.

Нещо повече – от Борман ме увериха, че няма никакъв проблем да ми доставят вътрешните врати директно у дома. Успокоих се и започнах да избирам…Останах изумена от перфектното качество, уникалните дървени изработки и страхотните дизайни. Намерих интериорни врати за всяка стая и си казах на глас пред всички „Мъжът ми ще остане много доволен от мен. Намерих интериорни врати за дома. Сега дори няма да мрънка, че трябва да ги слага след работа”.

Тогава, от Борман ми казаха, че и това не било проблем…Всяка една от интериорните врати може да бъде поръчана, а после и доставена съвместно с предварително заявен монтаж. Останах крайно очарована от отношението на Борман. Те не просто ме обслужиха перфектно, но и си свършиха работата – в срок, без да ме притесняват, чисто и подредено, а крайният резултат беше повече от идеален.

Скъпи хора, съветвам ви и вас – ако някога имате нужда от каквито и да е врати – интериорни, външни, пожароустойчиви или блиндирани, обърнете се към Борман! Те, определено, са правилният избор! Нещо повече – съвсем наскоро, една приятелка се върна от склада на Борман. И тя си е избирала вътрешни врати. Каза че е останала доволна от покупката си, но каза и друго…Оказа се, че отскоро Борман предлагат не само вътрешни и външни врати, но и други стоки за дома.

Поносими и ниски цени при вратите.

Веднага реших да се обадя на любезната служителка, с която избирахме блиндирани врати за моя дом, и тя ми каза, че в каталога на Борман вече влизат и кухненски мебели – всякакви, дори и такива за вграждане. А освен това, от фирмата предлагат и дограма – ПВЦ и алуминиева. Нещо повече – отскоро от Борман вече имат и комарници, които през зимния сезон ще бъдат намалени. Чудесно, нали?

Горещо ви съветвам да изберете Борман ! Вашият партньор, приятел, помощник и съветник, когато става въпрос за врати – каквито и да е, на ниски цени и с богато разнообразие от модели и специални функции. Желая ви приятно пазаруване с фирма Борман София и на вас!