Следвайте обонянието си тази година, за да откриете вашия нов аромат за 2013 година. Всяка година парфюмерийните компании лансират нови парфюми, като най-добрите от тях намират място в годишните класации за най-добри парфюми.

Ето и 3 нови аромата, които попадат в класациите за най-добри парфюми за 2013 година.

sheer-beauty-calvin-kleinSheer Beauty от Calvin Klein

В чест на естествената красота, последния аромат на Calvin Klein дава усещане за безгрижие, като се чувствате уверени и секси. С връхните нотки на праскова Белини, червени плодове и бергамот, а базовите нотки са на ванилия, мускус и сандалово дърво. Това един чудесен плодов аромат – перфектен за всекидневна употреба, но най-вече когато сте в компанията на любимия човек.

Diane от Diane von Furstenberg

Първите дамски парфюми на дизайнер Даян фон Фюрстенберг са съблазнителни, класически аромати, които ще ви обгърнат като ароматна рокля. Основните им нотки включват ухание на плумерия и теменужки, в комбинация със смирна, мускус и пачули, който правят тези дамски парфюми изключително чувствени.

Hermes Eau DES Merveilles “Au Bal DES Etoiles”

Тези уникални парфюми се продават в лимитирана бутилка, по дизайн на Alice Charbin. Освен, която съдържа оригиналния аромат на Hermes, с нотки на дъб, горчив портокал, черен пипер и амбра. Това е един нов обрат на класическия аромат.