Застаряването е физиологично състояние, от което не можем да избягаме. Вече могат да се купят различни козметични лосиони, които определено подмладяват кожата и прикриват осезаемите бръчки.

antieidjing-usmivkaАнтиейджинг би могло да се характеризира като етап на забавяне на застаряването и значително подмладяване, който може да се постигне с приемането на на малко витамини и антиоксиданти, които се крият предимно в плодовете и зеленчуците. Това, че хранене по здравословен начин е в основата на доброто здраве е доказано още преди векове. И ако успеем да консумираме полезна храна, със сигурност ще избегнем наднормените килограми и затлъстяването, които има голяма вероятност да ни доведат до сериозни болести. Храните от растителен вид са в основата на подмладяването и консумирането им ще допринесе за сияен външен вид и хубава кожа. Продуктите от животински произход съдържат голямо наличие на въглехидрати и холестерол, ето защо не е хубаво да прекалявате с техния прием. Водата е доста важна за нормалната работа на човешкия организъм, затова ако искате кожата ви да има добър свеж вид и да избегнете образуването на голям брой бръчки, пийте много вода. Тази течност ни зарежда с много енергия и възбужда жизнените сили.
Спортът и упражненията също са извор на младост. Спортуващите ежедневно не само изглеждат по- добре, имат по- изящна стегната фигура, но и няма да заболявате често. Със сигурност спортуването поддържа тялото в хубава спортна форма и обезателно намалява риска от инсулт.
antieigingПоложителният поглед върху заобикалящия ни свят и положителното мислене, също ни правят да изглеждаме по млади. Щастливите хора, които се се смеят повече, живеят повече години. Това е факт, понеже те по- рядко са обект на стресиращи ситуации, които има възможност сериозно да повишат кръвното налягане, да навредят на нервите и сърцето. Вярата в способностите ни и наличието на самочувствие, ще ни направят психически стабилни и ще можем по- лесно да се борим с проблемите, да се опълчваме срещу трудните препятствия, да отстояваме своите мирогледи.
За да избегнете подмладяващите операции – грижете се за вас самите като снабдявате организма си всички нужни потребни хранителни елементи и витамини, от които той има нужда, да спортувате, за да запазите младата си спортна фигура.
В крайна сметка не забравяйте, че основната цел на уелнес хотелите е релакс и почивка, комбинирани със здравословни терапии и процедури. Затова направете избора си внимателно, за да може да се насладите на максимално на почивката си!