Съвременния свят има един голям проблем – затрупани сме с информация. Докато навремето е било трудно намирането на информация изобщо, днес проблема в Интернет е да намерим точно подходящите и полезни ресурси.
free-internet-resourcesТой предоставя напълно безплатно, лично онлайн пространство в което може да добавяте, съхранявате и подреждате интересни сайтове от Интернет или собствени текстови статии. Това е възможност да класифицираме и подредим разхвърляните си безразборни линкове.
Донякъде сайта прилича на start.bg, но предоставя много повече възможности. Той е комбинация между линк директория и артикъл директория, комбинирани с лично онлайн пространство по подобие на социална мрежа. Може да добавяте видео или да пишете текстови статии.

Най-хубавото обаче е специалният букмарклет, който получават безплатно всички регистрирани потребители. С него може лесно да добавяте интересните линкове от Интернет само с един клик. Подобно на зведичкита за добавяне в отметките на браузъра Ви, когато ви хареса някой сайт, просто натиснете букмарклета и линкът вместо това се запаметява в личното ви онлайн пространство на акаунта ви.
Така ще можете да посещавате линковете си от всеки друг компютър, по всяко време и от всяка точка на земното кълбо. Дори от работното си място и след като преинсталирате браузъра си. При нужда лесно ще можете да споделите някой линк с приятел, благодарение на секретната връзка с кратко име, която може да продиктувате дори по телефона.
След като влезнете в акаунта си ще видите един червен бутон. – просто хванете надписа Букмарклет и го завлачете на лентата с отметките, а в Интернет Експлорер натиснете дясно копче върху него и изберете „Добавяне към Предпочитани“.

Ако сте специалист по някоя интересна тема и може да съберете повече от 30 полезни ресурса се възползвайте да станете редактор.
Ще получите поддомейн с името на темата и лично ваше онлайн пространство в което да се разпореждате, както решите.
Така може да контролирате конкуренцията желаеща да получи връзка в сайта или да печелите, като продавате по ваше усмотрение ВИП линкове или банери. Дори и да не разчитате на печалба може да го използвате за размяна на връзки към блога си.

Нещо повече ако направите повече от 5 редакторски страници ще се сдобиете със статут на партньор и възможност да получите процент от печалбите на сайта.

С други думи хем полезно, хем приятно, хем дава възможност за печалба. Възползвайте се и нека заедно да подредим Интернета.