Първият учебен ден наближава, и всеки малко или много се замисля за обувките с които трябва да изпрати детето на училище. Тук ще си поговорим за по-големите деца, тоест за какичките и батковците на първолаците, майките и бащите им и техните учителки.

obuvki-parvi-ucheben-denНавярно си спомняте за дългите опашки които се извиха миналата есен пред магазините за обувки, защото всеки чака последния момент, за да купи обувки дали за него или за детето си, поради факта че не се знае какво ще бъде времето на 15 септември, и никой не знаеше какво му трябва, дали ще са затворени обувки, летни сандали, боти, ботуши, или някакви модерни чехли. Едва ли си нямат такива, а дори още са здрави, но всеки иска да има по чифт нови обувки, и си търси някакъв повод да си ги купи. Момичетата искат да подражават на световните звезди, и искат да носят като техните обувки, а момченцата са доста по-скромни, и не проявяват чак толкова големи претенции. Те са фенове на маратонките, само искат да са от някоя по-известна марка.
Сега трябва да споделим най-вече с девойките, и дамите, тоест техните майки, или учителки, как могат да се превъплатят в най-стилната дама в навечерието на празника, и всички да забележат, че сте с чифт готини дамски обувки. От много години ученичките обичат да се кипрят, и да показват новите си дрешки точно там, но със зле подбраните им обувки, те могат да изглеждат малко по-непривлекателно. Нали знаете, добре подбраната дамска обувка с вкус, повдига настроението, та даже и самочувствието при днешните жени.
За ученичките:
Никога не си вземайте обувки на много висок ток, колкото и модни да са те! Нали все пак отивате на училище, а не на модно ревю. Ако не можете сами да си ги изберете, помолете майките си за съвет, и те ще ви помогнат да намерите точно такива дамски обувки за вас, които хем ще са модни, хем ще са ви и удобни, а и ще ви подхождат. Сега избора е голям, и няма да се затрудните особено много.
obuvki-za-uchitelkiЗа учителките:
Дамите, които преподават уроци и имат по 7-8 часа на ден трябва да си потърсят удобни обувки. Просто на тях това им се налага, и професията им го изисква. Бихме им препоръчали обувките им да са на средно токче с платформа отпред, а на по възрастните преподавателки такива, само че изцяло и само на платформа, но задължително да са от мека кожа, не се подлъгвайте па евтините модели, те няма да са ви удобни. Изключение можете да направите само в деня на откриването на учебния сезон, като се изтупате с чифт модни и свежи дамски обувки.
Тази година синоптиците вещаят лошо и дъждовно време да празника, и съветваме дамите да си купят и по чифтче дамски боти за да си имат, и да не останат изненадани, и да нямат какво да обуят, че и толкова рано, магазините още не са отворили.
Ако имате малко свободно време, и не ви се разхожда по магазините за обувки, отделете 15 минути довечера и разгледайте един виртуален магазин за обувки, ще видите над 1000 неповторими модели ботуши и боти за зимата, чехли и сандали за лятото, както и затворени дамски обувки за есента и пролетта. Ще оставете приятно изненадани от цените на които се продават обувните изделия, а надяваме се че ще си харесате нещо за вас. Не губете време, първият учебен ден наближава, поръчайте дамските си обувки, и ще пристигнат директно у вас!