Ето и една кратка класация за най-гледаните турски сериали.

pepel-ot-rozi-turski-serialНа трето място е интересният турски сериал Пепел от Рози. Той се излъчва от скоро, но събира много почитатели. В момента излъчването е спряно, но всички се надяваме съвсем скоро да имаме възможност да гледаме любимият ни сериал. Историята е много интересна и затова той има толкова много почитатели. Една от главните героини Фатмагюл е изиграна от Берен Саад. Тя е позната и от друг сериал за който ще стане дума.

На второ място е турският сериал Забраненият плод. Там сме гледали любимата ни актриса Берен Саад. Освен нея там се изяви и турският Брад Пит. Така наричат Каванч Татлату. Безспорно той е много чаровен, но и актьорските му качества са много добри и не могат да бъдат подминати. Освен това Хазал Кая изигра много добре ролята си. Съвсем скоро ще можем да се наспадим на неините качества в турския сериал Огледален свят.

На първо място е сагата Листопад. Историята за семейството на Али Ръза и Хайрие прикова многолюдните почитатели на турските сериали пред малкия екран. Сериалът ни накара да тръпнем в очакване доста дълго време. Въпреки, че краят беше много тъжен, самият сериал ни накара да си дадем сметка за живота.

Сега е време да се съсредоточим върху любимият ни сериал Пепел от Рози.