Дамските костюмчета, дънките, полите, готините рокли са сред първите модни аксесоари в гардероба на женските същества, но същинският завършек в облеклото им придават модните им обувки! damski-obuvkiТе са сред първият Ви моден аксесоар, кои дамски обувки ще открояват външността ви, и ще предизвика удивлението на околните. Ако не сте обути в модерни обувки, тоалетът ви ще остане на по-заден план, и ще загубите голямата част от вашето стилно излъчване, а точно те са ключът към неповторимата женска визия. Обувката е част от модните женски аксесоари, които определят настроението ви, и носенето на едни и същи чифтове, с различните тоалети, би направило външността ви много еднаква.
Преди да се обуем в модерна обувка, най-добре е да сме запознати с това какво предлагат модните дизайнери за всяка една от разработките си за различните сезони. То си е ясно, за зимата си има ботуши и боти, за лятото сандали, чехли и джапанки, а за пролетта и есента, затворени обувки, които не се различават съществено по своя дизайн. Най-важното е да балансираме дрехата с подходящата си обувка, и ще изглеждаме направо зашеметяващо в очите на околните!
moderna-damska-obuvkaСлед като сме прегледали модните списания и телевизионните канали, които ни предлагат доста полезна информация не само за обувките и за дрешките ни, но и за всичко в света на модата, вече трябва да преценим, кое с кое ще си подхожда най-добре, и да направим точният си избор. Невъзможно е един вид обувки да носим в ежедневието и за официален повод, трябва да ги подберем така, че да балансираме себе си, и да си вземем поне два различни чифта, които да са в тон с различните ни дрехи и аксесоари.
Ако Ви е трудно да направите избора си, ще се опитаме да ви консултираме по този въпрос.
Ако са ви нужни обувки за някакъв повод, просто отворете обувното си шкафче и се поразтърсете за нещо подобно, което сте скътали с години, и просто сте забравили за него. Може да изровите идеалната си обувка, която вече не се намира в магазинната мрежа, и все още е на мода. След това прегледайте и чантите си, защото обувките и чантите са като Пижо и Пенда – неразделна час от облеклото на жените, и без тях, просто ще ви се изгуби излъчването на модерна жена. Дали с те с ежедневна или официална обувка, просто нямате ли чанта към нея, направо сте за никъде. Ако имате планове да ходите на дискотека или парти, сложете готината си дамска обувка на висок ток, която ще подчертае външността ви, а ако е по-хладно времето, я комбинирайте и с подходящия чорапогащник.
unikalni-damski-obuvkiЗа да изглеждате модно и секси, никога не комбинирайте тоалетите си с еднотипни модели обувки. Не всяка модна дрешка изглежда добре на обувка с висок или нисък ток, и обръщайте особено голямо значение на цветовете им. Всяка мадама е нежно създание, и се нуждае от светли обувки, които да и подхождат. Обувките на дебелите токове, просто не подхождат на нежните женски крака, колкото и голямо желание имаме да ги носим.