Пишете убедителни статии

Онлайн социалните мрежи стават все по-известни. Повечето от тях са добавили бутон ‘харесва ми’. Ако сте новак в писането, но искате вашите статии да се харесват на читателите, прочетете следващите редове. Лесно е да се присъедините към социалните мрежи и непрекъснато да публикувате нещо, което сте написали и качили в интернет. Но е още по-важно … Continue reading »

Пишете убедителни статии

Работа без шеф!

Ако искате да сте независими и да нямате началник, може би ще се интересувате от това, което можем да ви предложим. Все повече хора се опитват да работят чрез интернет. Има много сайтове, които предлагат freelance работа, те стават все по-популярни и са предпочитани пред стандартните сайтове за обяви, които предлагат работа. Можете да работите … Continue reading »

Работа без шеф!

Freelance порталът за всеки

В днешно време изключителен брой хора се опитват да изкарват парите си с помощта на уменията, които притежават и всеки един от тях търси работа. Изборът на част от тях е свободните професии (freelance) и самостоятелно предлагат уменията си срещу заплащане. В това няма нищо ново. Новата тенденция е, че всеки, специалист в една или … Continue reading »

Freelance порталът за всеки

Търсене / предлагане на услуги в интернет

Търсенето и предлагането на услуги в българския Интернет има нужда от подобряване на комуникацията между професионалистите, които предлагат и клиентите, които търсят даден тип услуга. Съвсем скоро стартира един нов проект за фрийлансери, който има за цел именно подобряването на предлагането и търсенето на продукти и услуги. Във сайта за freelance Bulgaria ще можете да … Continue reading »

Търсене / предлагане на услуги в интернет

Уникални сайтове за детски дрехи и сандали

Динамичното време, новите технологии, различните взаимоотношения, това са част от нещата които трябва да приемаме и от които да се ръководим в начинът си на живот. Тези думи се потвърждават от все по-голямото използване на интернет, във всички сфери на дейност, от бизнес, контакти, забавление, та до пазаруване, което става все по-популярно в последно време … Continue reading »

Уникални сайтове за детски дрехи и сандали

Разберете повече за Онлайн бизнеса

Маркетинга със сигурност може да се нарече античен, и се е появил още при най-първата размяна на продукт . Преди няколко десетилетия, за добър маркетинг са се изисквали тонове плакати и флаери, екип за разпространението им, и скъпи маркетингови кампании. Малко след изобретяването на световната мрежа и интегрирането ѝ в ежедневния живот, маркетинга лека по … Continue reading »

Разберете повече за Онлайн бизнеса