Фирма за отпушване на канали – отначало малка, след това гояма – хипотетично. Оттогава е една от водещите фирма в областта на водопровода и канализацията. Богатият им опит, както и висококвалифициараните им работници да добре известни на малки и големи фирми, както и на много частни лица. Славата им на коректни и качествени партньори се носи из цялата софийска област. Всеки работил с тях, по един или друг повод е очарован и ги препоръчва смело на близки и приятели. otpushvane-na-kanaliДоброто и бързо обслужване е една от основните им характеристики.
Голяма част от работата им е да отпушват канали. За жалост е често срещаното явление запушеният канал, както в промишления така и в частният сектор. Често при новопостроени обекти се наблюдава запушване на канала с бетон и други строителни отпадъци. Не е лесна задача отпушването на подобни канали, но за фирмата това е като детска игра. Опитни специалисти и експерти с дългогодишен опит и обучение в Германия се справят с лекота. Висококачествена техника им помага в борбата със запушените канали.
Друг голям проблем са корените на дърветата, които се врязват в тръбите и не рядко ги повреждат. За тези канали фирмата разполага с подходящо решение.
В частният сектор проблемите са доста по-различни, но водят също до запушени канали, мивки, тоалетни и сифони. Поняга хората са невнимателни и изхвърлят без да искат различни вещи в тоалетната, например изливайки мръсната вода от прането се оказва че някой друг чифт бикини или сутиен е останал вътре. Това води до бързо до запушването на тоалетната, както и изхвърлянето на употребявани мокри кърпички или дамски превръзки и тампони. Децата също спомагат в голяма степен за запушването на калите. Случва се изхвърлят тайно счупени вещи, с идеята мама да не ги намери, просто да изчезнат. Падането на ароматозитори за тоалетна са доста чести случайности, които не можем да контролираме. Ако не забележим навреме липсата на ароматизатора и пуснем водата, той се придвижва по канала и при някой завой остава там. Така и се получава отново запушване на канала. Изхвърлянето на храна в тоалетната е лоша идея. Възможно е да има в нея големи парчета, които не успяват да минат на някой завой, остават там и след тах дори тоалетната хартия не може да премине. Така става натрупване на отпадъци.
Запушването на сифоните е не по-малък проблем за всяко домакинство. В банята се натрупват косми, които водят до успешното запушване на сифона. Изпуснати капачки на шампоани или ножчета за бръснене са също един голям проблем, за който доста късно разбираме. Сифона в кухнята пък се запушва от остатъците от храна и мазнотии.