100 интересни и уникални статии – всеобхватни

  Предаване на коли за скрап Ако имате превозно средство, което вече е негодно за употреба, можете да го предадете за скрап. По този начин ще решите един досаден проблем и ще опразните гаража си. Освен това, ще се сдобиете с прилично заплащане. Вие избирате какво да правите със стария си автомобил, но, имайте предвид, … Continue reading »

100 интересни и уникални статии – всеобхватни

Професионална охрана

Знаете ли, че сигнално – охранителната техника SOT се предлага на все по-дъстъпни цени и ако до сега сте си мислили, че не можете да си я позволите, може да се окажете приятно изненадани. В страната ни има доста фирми, предлагащи сигнално – охранителна техника и сигнално – охранителна дейност СОД и имате възможност не … Continue reading »

Професионална охрана

История на сребърните монети

Сребърните монети заедно със златните са едни от първите парични средства известни на човечеството. Дори в началните периоди от развитието на парично стоковите отношения монетите от сребро имали много по-висока стойност от златните, но с времето заели своето място между тях и медните монети. През вековете голяма част от владетелите секли сребърни монети са се … Continue reading »

История на сребърните монети

Нови 13 км. велоалеи в София до края на 2014 година

Според Програмата за управление и развитие на Столична община в периода 2008 – 2011 г. в София трябва да има изградени шест лъча велоалеи, които да осъществяват връзка между противоположните квартали на града. До сега са изградени 22 км., една голяма част от които, са т.нар. „споделени трасета” или маркирана обособена зона за велосипедите на … Continue reading »

Нови 13 км. велоалеи в София до края на 2014 година

Регистрация на фирма

Започването и регистрацията на собствен бизнес не е лесна работа особено в такива трудни времена като днес. Всички неща свързани със създаването на бизнес плана и развитието на бизнес идеята са едни от най-значайните неща. За това трябва да се посвети достатъчно време за да се обмислят всички неща и всички аспекти от бизнеса. Освен … Continue reading »

Регистрация на фирма

Способи за чип тунинг

Вероятно щом сте попаднали на тази статия, дълго време сте претърсвали нета за информация относно „Що е то чип тунинг” и има ли почва у нас. Сигурно дори вече сте се спрели на определени оферти за чип тунинг подходящи за вашата марка автомобил. Често хората си обясняват чип тунинга като замяна на заводският чип с … Continue reading »

Способи за чип тунинг

Няколко прости съвета, които ще удължат живота на батерията на лаптопа

Много хора, които притежават лаптоп Toshiba се чудят как да удължат живота на батерията. Има няколко съществени неща, които първо трябва да научите за батериите за лаптопи и освен тях, е добре да спазвате няколко прости правила, които несъмнено ще увеличат живота на всяка батерия. В тази статия ще ви разкажем накратко какво представляват батериите … Continue reading »

Няколко прости съвета, които ще удължат живота на батерията на лаптопа

Как да изберете подходящ компресор за въздух

Когато купуват компресори за въздух, доста хора избързват с избора си. Тъй като разнообразието е голямо, в общия случай – това допълнително затруднява купувачите. И в тази сфера пазарът предлага много на клиентите си, които невинаги имат точна представа за продукта, който им трябва или търсят. Едно от най-важните неща е целта, за която се … Continue reading »

Как да изберете подходящ компресор за въздух

Основна информация за потребителските кредити

Нуждаем ли се от определена сума пари, която не можем да осигурим само от месечните ни постъпления, то е редно да се обърнем към по-други начини за набавяне на въпросните средства. В крайна сметка на всеки му се е случвало да иска да закупи нещо, което не може да заплати веднага. Тук идва тънкия момент, … Continue reading »

Основна информация за потребителските кредити

Учебници – средство за обогатяване на общата култура

Ако често влизате в книжарници, предполагам сте забелязали, че освен многото нови книги, които в момента се предлагат на пазара, има огромно изобилие от най-различни учебници. Особено силно впечатление винаги ми прави изобилието от исторически учебници – вече почти няма държава, на която да не е писана историята. А специално за учебници по българска история … Continue reading »

Учебници – средство за обогатяване на общата култура