В днешно време създаването на качествен сайт е трудна задача. Много хора си мислят, че изработката на сайт е нещо лесно – отваряш word, пишеш там нещо и съхраняваш като уеб-страница.
Да – можеби това е уеб страница. Но дали тя ще има посетители?
sazdavane-saitoveНали все пак всички създават интернет страници за да може те да бъдат посещавани колкото може повече. Има ли смисъл да напишеш творба, която да не бъде никога прочетена?
В днешно време интернет е пълен с боклуци. Сайтове-боклуци използващи остаряла технология, остаряла информация или дори никому ненужна информация.
Контент – това е основната движеща сила в интернет.
FromBulgaria създава качествени сайтове, използва най-модерни технологии, и може да съдейства при избора и подхода на контент за Вашия сайт.
С навлизането на технологии като HTML5 изработката на сайтове става все-по трудна задача за уеб-девелъпърите. Строителите на модерният интернет са принудени да се борят с огромната конкуренция от вече съществуващи сайтове.
FromBulgaria може да помогне на всеки малък или среден бизнес да изгради своето присъствие в интернет, да продаде своя продукт посредство интернет магазин, или да създаде корпоративна идентичност в интернет.