Наръчник за правилното тълкуване на профили в сайтовете за запознанства:
Преди да отворите сайта и да се развихрите на воля, поемете дълбоко дъх и се уверете, че имате тоалетна хартия под ръка. Има голяма опасност да ви се доходи до тоалетна от повечето профили. Ако не сте гнусливи и лесно си прощавате, тогава това няма да е такъв проблем.
saitove-za-zapoznanstvaЗа ваше (и мое) голямо разочарование, повечето хора имат интелекта на шепа хумус, въображение никакво, чувство за хумор и правопис въобще отсъстват, а мозъкът е атрофирал напълно и надеждата за тях е просто химера. Но, ние себе уважаващите се мъже сме готови да се хвърлим на всяка средна хубост, защото за разлика от нежните ни половинки знаем, че любовта не търпи отлагане. Или поне секса. Пък има и късметлий, които случват на жена… “пич” – благородно завиждам на такъви юнаци.
Именно това е нашата цел, правилното локализиране на “жената пич”. Липсата на интересно описание не винаги е фактор за скучноват персонаж, но присъствието на неграмотни бръщолевения е!
Не се съобразявайте с изискванията, освен ако не са подробни! Те самите не си вярват.
Това е сайт за запознанства – ако искаха да си губят времето, има достатъчно социални сайтове за това. Каквото и да пишат имайте едно на ум: щом са тук, значи мисълта че могат да срещнат някого ги вълнува, независимо какво са си написали в профила.
В крайна сметка, всичко ще проличи в кореспонденцията ви. Понякога не върви просто защото сте хванали жената в лош момент или не сте … “основният” и вариант за момента. Не бързайте да се отказвате – най много да ви блокират, няма нищо срамно в туй.
Успех!

Един коментар по “Наръчник за правилното тълкуване на профили в сайтовете за запознанства”

  1. Bulgarian,

    Изключително точни думи 🙂