Почти всяка жена имат свои любим аромат, който допълва естествената им телесна химия и им дава увереност. Ако вие все още не сте намерили този съвършен за вас аромат, тогава вероятно ще трябва да експериментирате с различни аромати, докато откриете този, които наистина ви харесва и ви подхожда.

parfium-vera-wang-princessНай-популярните парфюми за жени са с примамливи аромати, които можете да носите през цялата година. Вие само ще познаете кой е най-подходящия за вас аромат, но нека ви помогна малко – това е този, който подобрява естествения аромат на тялото ви, когато сте леко парфюмирани с него.
Eternity за жени от Calvin Klein
Eternity за жени е цветен, романтичен аромат, който напомня за пролетта. Той е с лек аромат и е идеален за тези, които обичат изтънчения аромат на екзотични цветя. Излезе на пазара през 1988 г. и досега е един от най-добрите парфюми за жени. Това е аромат, който можете удобно да използвате целогодишно.
Парфюми Gucci
Gucci започна създаването на своите парфюми през 1970 г. и в момента някои от най-продаваните парфюми на пазара са ”Gucci” № 3, Gucci от Gucci и Envy от Gucci. Това са и трите най-продаваните парфюми, които жените обожават. Парфюми Gucci имат аромат на цветя, мускус и сладко плодово ухание. Освен парфюми с марката Gucci на пазара има и серии козметика, която можете да бъде чудесно допълнение към дамската чанта на всяка жена.
Chanel No.5
Chanel No.5 е класическия и вечен аромат, подходящ за жени от всички възрасти. Този парфюм добива популярност, когато Мерилин Монро призна, че това е нейния любим парфюм, а след това той става такъв за много жени. Той има еротично ухание на мускус, ванилия и цветя.
Beautiful от Estee Lauder
Beautiful е един от най-популярните аромати на Estee Lauder. Това е едно опияняващо ухание, което ви напомня за смес от сладки и ароматни цветя. Ароматът на този парфюм е достатъчно траен и силен и затова не трябва да прекалявате с него.

parfium-thierry