Врата за дневната

Дневната е най-непретенциозното помещение по отношение на дизайна в един дом. Освен това, то е и най-често използваното. Думата „непретенциозно“, според специалистите на фирма Борман не означава, че това помещение е безинтересно и обикновено, а точно обратното. В него има много голямо разнообразие и възможностите за обновяване са изключително големи. Обикновено голяма част от членовете … Continue reading »

Врата за дневната

Често задавани въпроси за противопожарните врати

Хората често не са наясно с параметрите на една пожароустойчива врата. Тук са може би най-често задаваните въпроси за противопожарните врати, надяваме се да Ви помогнат. Отговорите са със съдействието на фирмата за врати – Борман България. Какъв е смисълът от пожароустойчива врата? Този тип врати имат за цел да ограничават разпространението на огъня и … Continue reading »

Често задавани въпроси за противопожарните врати

Често задавани въпроси за интериорните врати

Това са най-често задаваните въпроси към фирма Борман за интериорните врати, може Вашия отговор да е тук – погледнете ги. Как се определя посоката на отваряне на вратата? Вратите се определят като „леви” или „десни” в зависимост от посоката, в която се отваря крилото, гледано от страната на пантите. Ако застанете срещу вратата така, че … Continue reading »

Често задавани въпроси за интериорните врати

Често задавани въпроси за входните врати

Тук са Често задавани въпроси към Борман България за входните врати – надяваме се, че ще откриете Вашия отговор. Какво включва цената на входна врата? За всички входни врати цените са за пълен комплект – крило, регулируема каса със странични первази, панти, брава и заключващи механизми, гумени уплътнения и аксесоари – шпионка, дръжки, чукче. Монтаж … Continue reading »

Често задавани въпроси за входните врати

Вратата

Врата – колко много се говори и пише за вратите…ние ще се опитаме да извадим на бял свят нещо по-различно, по-нестандартно за вътрешните и външните врати. За хората уютен дом и спокойствие в много случай са взаимозаменяеми думи. Англичаните не случайно казват „моят дом е моята крепост”. Домът е мястото, където си правиш каквото си … Continue reading »

Вратата

Видовете врати

Входна, интериорна, масивна или изкуствена, вратата е неразделна част от дома ни. Според дизайна и материалите на изработка придава определен стил на дома ни. Вратите в къщата хармонират с останалите материали, използвани в домашния интериор и допринасят за постигане на желания уют. Вратата, най-вече входната, трябва да бъде достатъчно сигурна. Според дизайна и стила вратите … Continue reading »

Видовете врати

Отпушване на канали с професионална фирма

Фирма за отпушване на канали – отначало малка, след това гояма – хипотетично. Оттогава е една от водещите фирма в областта на водопровода и канализацията. Богатият им опит, както и висококвалифициараните им работници да добре известни на малки и големи фирми, както и на много частни лица. Славата им на коректни и качествени партньори се … Continue reading »

Отпушване на канали с професионална фирма

Структура и видове на канализационна система

Планирането на канализационна мрежа за даден град или село има няколко особености. Една от тях е, че фекалните и дъждовни води трябва да се събират и да се насочват към приемника по възможно най-кратък маршрут. В определени зони по трасето трябва да се изграждат ревизионни шахти, като оттам се наблюдава работата на канализацията и се … Continue reading »

Структура и видове на канализационна система

Ремонт на покриви с бетонни керемиди

Много често фирмите, които се занимават с ремонт на покриви извършват тази услуга с бетонни керемиди. Бетонните керемиди приличат много на останалите видове керемиди. Често те се изпозлват за да предпазват от специфично атмосферни влияния, изисквания за голяма здравина, влияние от химически препарати, икономически съображения и другия. При ремонтиране на покривни конструкции с бетонни керемиди … Continue reading »

Ремонт на покриви с бетонни керемиди