Българският пазар на Борман за входни и интериорни врати

Заради по-високите изисквания на клиентите и по-голямото търсене, във всяка ниша на пазара се налага непрестанно развитие и обогатяване. Търговията с врати не прави изключение, независимо дали те са интериорни, входни, пожароустойчиви и т.н. Родното ни производство няма как да задоволи всички нужди на клиентите, затова се налага внасяне от чужбина. Най-често вратите идват от … Continue reading »

Българският пазар на Борман за входни и интериорни врати

Заслужава ли си да си вземем евтина врата?

Ако закупим евтина врата, ще бъдем ли защитени достатъчно? Можем, ако тя е качествено направена. На пазара в България могат да се намерят много евтини варианти, отговарящи на стандартите за качество в европейския съюз. Важно е да знаете, че за сега няма добри врати от Китай. По-добре не ги избирайте, ако искате да нямате проблеми. … Continue reading »

Заслужава ли си да си вземем евтина врата?

С какво ни спечелиха вратите на Борман?

Само преди няколко месеца бях решила, че в България не е останала коректна фирма, която съвсем любезно и не на сила, а защото това и е работата, да ме обслужи добре, а освен това и да ми предложи стойностни, качествени и заслужаващи парите ми продукти. За щастие, черногледството за пореден път ми беше сразено и … Continue reading »

С какво ни спечелиха вратите на Борман?

Врата за дневната

Дневната е най-непретенциозното помещение по отношение на дизайна в един дом. Освен това, то е и най-често използваното. Думата „непретенциозно“, според специалистите на фирма Борман не означава, че това помещение е безинтересно и обикновено, а точно обратното. В него има много голямо разнообразие и възможностите за обновяване са изключително големи. Виж и за вратите на … Continue reading »

Врата за дневната

Често задавани въпроси за противопожарните врати

Хората често не са наясно с параметрите на една пожароустойчива врата. Тук са може би най-често задаваните въпроси за противопожарните врати, надяваме се да Ви помогнат. Отговорите са със съдействието на фирмата за врати – Борман България. Борман, кв. Белите брези – София – страница на фирма. Преди това, погледнете за „огромния“ избор на врати … Continue reading »

Често задавани въпроси за противопожарните врати

Често задавани въпроси за интериорните врати

Това са най-често задаваните въпроси към фирма Борман за интериорните врати, може Вашия отговор да е тук – погледнете ги. Как се определя посоката на отваряне на вратата? Вратите се определят като „леви” или „десни” в зависимост от посоката, в която се отваря крилото, гледано от страната на пантите. Ако застанете срещу вратата така, че … Continue reading »

Често задавани въпроси за интериорните врати

Често задавани въпроси за входните врати

Тук са Често задавани въпроси към Борман България за входните врати – надяваме се, че ще откриете Вашия отговор. Какво включва цената на входна врата? За всички входни врати цените са за пълен комплект – крило, регулируема каса със странични первази, панти, брава и заключващи механизми, гумени уплътнения и аксесоари – шпионка, дръжки, чукче. Монтаж … Continue reading »

Често задавани въпроси за входните врати

Вратата

Врата – колко много се говори и пише за вратите…ние ще се опитаме да извадим на бял свят нещо по-различно, по-нестандартно за вътрешните и външните врати. За хората уютен дом и спокойствие в много случай са взаимозаменяеми думи. Англичаните не случайно казват „моят дом е моята крепост”. Домът е мястото, където си правиш каквото си … Continue reading »

Вратата

Видовете врати

Входна, интериорна, масивна или изкуствена, вратата е неразделна част от дома ни. Според дизайна и материалите на изработка придава определен стил на дома ни. Вратите в къщата хармонират с останалите материали, използвани в домашния интериор и допринасят за постигане на желания уют. Вратата, най-вече входната, трябва да бъде достатъчно сигурна. Врати Борман в София – … Continue reading »

Видовете врати

Отпушване на канали с професионална фирма

Фирма за отпушване на канали – отначало малка, след това гояма – хипотетично. Оттогава е една от водещите фирма в областта на водопровода и канализацията. Богатият им опит, както и висококвалифициараните им работници да добре известни на малки и големи фирми, както и на много частни лица. Славата им на коректни и качествени партньори се … Continue reading »

Отпушване на канали с професионална фирма