Топ 3 на най-продаваните дамски парфюми

Има много парфюми и аромати, които идват и си отиват със сезоните, определящи настоящите модни тенденции, които допълват модерните жени. Междувременно има и други парфюми остават вечни парфюмерийната история – например легендарния Chanel № 5. Има много претенденти, които да се борят за приза най-продавани парфюми. Няма класация, която да не включва впечатляващи имена в … Continue reading »

Топ 3 на най-продаваните дамски парфюми

Мазна кожа – козметика за лице и грижа за нея през лятото

Притеснява ли ви факта, че лятото наближава, а вие имате проблем с мазна кожа? Честно казано това е често срещан проблем при много хора, тъй като през горещите летни дни, тялото се поти много повече, порите се запушват, а това води до неприятни последици. За да предпазите кожата си от всичко това и за да … Continue reading »

Мазна кожа – козметика за лице и грижа за нея през лятото

Коя е една от най-внушителните забележителности на Стара Загора?

Стара Загора е известна като един от най-античните градове в Европа. Славното й минало е доказателство за несломимия дух на българския народ, а множеството победи през годините са повод за гордост и дълбок патриотизъм. Стара Загора е имала 8 имена – Берое, Августа Траяна, Иринополис, Боруй, Верея, Ески Заара, Железник и Стара Загора. По времето … Continue reading »

Коя е една от най-внушителните забележителности на Стара Загора?

Рокли и популярност

Всички знаем, че модните закони трябва да се следват и да се съобразяваме с тях, за да не се окаже, че сме станали смешни с неуместното си облекло. За известните личности обаче това не винаги важи, просто защото те знаят, че имат милионни привърженици и почитатели и предполагат, че те ще ви простят всяка модна … Continue reading »

Рокли и популярност

Диета и хранителен режим

Когато разберат, че са наддали няколко килограма отгоре или че са увеличили с няколко сантиметра обиколката на дадени части от тялото им, у почети всички жени моментално се събужда познатият „диетичен рефлекс“. Без да посетят специалист, те се подлагат на любимата си диета, която всъщност най-често е просто гладуване. Защо е необходимо обаче да лишавате … Continue reading »

Диета и хранителен режим

3 нови и уникални дамски парфюми

Следвайте обонянието си тази година, за да откриете вашия нов аромат за 2013 година. Всяка година парфюмерийните компании лансират нови парфюми, като най-добрите от тях намират място в годишните класации за най-добри парфюми. Ето и 3 нови аромата, които попадат в класациите за най-добри парфюми за 2013 година. Sheer Beauty от Calvin Klein В чест … Continue reading »

3 нови и уникални дамски парфюми

Петте най-харесвани мъжки парфюми

Безкрайно големия избор от парфюми, често затруднява мъжете в техния избор. Най-лесният начин да си изберете подходящ за вас аромат е като го тествате върху кожата ви. Ако уханието му продължи да ви харесва и след няколко часа, тогава нямам както да му мислите – това е вашия парфюм. Но когато изборът е прекалено голям, … Continue reading »

Петте най-харесвани мъжки парфюми

Кратко ръководство за грижа към папагала

Вие обичате много папагалите и си имате един такъв красавец в къщи. Знаете ли обаче, как да се грижите за него, за да се чувства доволен и щастлив с вас? Преди да продължа с кратки напътствия за грижата към папагала, ще ви препоръчам да потърсите повече информация за красивите птици в известен зоо портал. Колкото … Continue reading »

Кратко ръководство за грижа към папагала

Пепел от Рози един от най-гледаните турски сериали

Ето и една кратка класация за най-гледаните турски сериали. На трето място е интересният турски сериал Пепел от Рози. Той се излъчва от скоро, но събира много почитатели. В момента излъчването е спряно, но всички се надяваме съвсем скоро да имаме възможност да гледаме любимият ни сериал. Историята е много интересна и затова той има … Continue reading »

Пепел от Рози един от най-гледаните турски сериали

Уикенд в Пазарджик – забележителности

Пазарджик е място с доста забележителности, които препоръчвам да посетите: 1. Катедралната църква „Свето Успение Богородично” – един от 100-те туристически обекта на БТС, от който може да си вземете печат. Църквата наскоро е ремонтирана и е прочута със своя дървен иконостас, направен от орехово дърво. 2. Регионален исторически музей – също с печат от … Continue reading »

Уикенд в Пазарджик – забележителности