Коя е една от най-внушителните забележителности на Стара Загора?

Стара Загора е известна като един от най-античните градове в Европа. Славното й минало е доказателство за несломимия дух на българския народ, а множеството победи през годините са повод за гордост и дълбок патриотизъм. Стара Загора е имала 8 имена – Берое, Августа Траяна, Иринополис, Боруй, Верея, Ески Заара, Железник и Стара Загора. По времето … Continue reading »

Коя е една от най-внушителните забележителности на Стара Загора?

Рокли и популярност

Всички знаем, че модните закони трябва да се следват и да се съобразяваме с тях, за да не се окаже, че сме станали смешни с неуместното си облекло. За известните личности обаче това не винаги важи, просто защото те знаят, че имат милионни привърженици и почитатели и предполагат, че те ще ви простят всяка модна … Continue reading »

Рокли и популярност

Кратко ръководство за грижа към папагала

Вие обичате много папагалите и си имате един такъв красавец в къщи. Знаете ли обаче, как да се грижите за него, за да се чувства доволен и щастлив с вас? Преди да продължа с кратки напътствия за грижата към папагала, ще ви препоръчам да потърсите повече информация за красивите птици в известен зоо портал. Колкото … Continue reading »

Кратко ръководство за грижа към папагала

Различните видове флаш игри

Ако и при вас се е появявал момент, в който имате много свободни часове, които пропилявате и не знаете как да оползотворите, за вас има много възможности, с които да се занимавате и чрез които да направите деня си по-приятен. Ако сте уморени и желаете единствено да разпуснете, можете да го направите с многото и … Continue reading »

Различните видове флаш игри

Студентски коктейли

Студентите са ученолюбиви хора. Ходят редовно на лекции и си купуват учебници. За тяхно нещастие и поради стечение на обстоятелствата има и един особен вид студенти. Те естествено са голяма рядкост. Един вид елитно малцинство. Представителите на тази тайна групировка се характеризират с това, че от време на време се черпят по малко. Разбира се … Continue reading »

Студентски коктейли

Героите във вашата фитнес зала

Една фитнес зала може да бъде уникална по рода си социална среда. Там се събират хора от всякакви възрасти и с много различни професии. Всички те имат различни начини на мислене, някои въобще не мислят. Важното е че всички са дошли с една определена цел-да тренират, но дали е така? Нека да ви представим някои … Continue reading »

Героите във вашата фитнес зала

Полезни съвети от баща ти…

Назад във времето си бил един малък сополанко, който е беснял из квартала като Чингис Хан. Времето е било на твоя страна и все още не си познавал стойността на парите, които само разваляха удоволствието. Вечерите, в които си благоволил да се прибираш, си бил чакан от твоя старец. Може да си бил малък, но … Continue reading »

Полезни съвети от баща ти…