Стратегически план за уеб дизайн

В Интернет има милиони сайтове, като всеки ден се добавят и нови. Конкуренцията е изключително оспорвана и ожесточена, което прави успехът по-труден. За да се постигне той, е необходимо да се проявят творческо мислене и оригиналност. Важна част от стратегическия план на всеки безспорно е създаването на уебсайт. Преди обаче да се захванете с обработка, … Continue reading »

Стратегически план за уеб дизайн

Обяви за работа

Как предпочитате да си търсите работа – чрез мотивационно писмо или по-стария начин на място с автобиография и мотивационно писмо в ръка. Предимствата на сайтовете са ясни – не се губи време, може да се кандидатства дистанционно дори и в друг град нещата стават са секунди. Обаче и кандидатстването на място си има своите предимства, … Continue reading »

Обяви за работа

Хостинг услуги и видове хостинг

Купуването на хостинг Ви излиза доста по- евтино от тази на vps хостинг и това е единственият й плюс, но споделяте ресурса на сървъра с другите потребители. Докато при vps хостинг, ресурсът е заделен само и единствено за вас. На пазара се конкурират много компании, които се занимават с хостинг услуги. Едни от добрите са … Continue reading »

Хостинг услуги и видове хостинг

Български сайт за обяви – стоки, услуги и др.

Във времето в което живеем, всеки от нес е имал поне веднъж нуждата и възможността да иска да намери или да напише безплатна обява, а най-използваното място за тази цел винаги е бил интернета с безбройните му оферти които предлага. Тук е момента да споменем няколко много важни фактора за тези от вас които искат … Continue reading »

Български сайт за обяви – стоки, услуги и др.

Наръчник за правилното тълкуване на профили в сайтовете за запознанства

Наръчник за правилното тълкуване на профили в сайтовете за запознанства: Преди да отворите сайта и да се развихрите на воля, поемете дълбоко дъх и се уверете, че имате тоалетна хартия под ръка. Има голяма опасност да ви се доходи до тоалетна от повечето профили. Ако не сте гнусливи и лесно си прощавате, тогава това няма … Continue reading »

Наръчник за правилното тълкуване на профили в сайтовете за запознанства

Изработка на уеб сайт

Изработката на един сайт включва в себе си структуриране на страницата с HTML, стилизиране с помощта на CSS, нарязване на графичния дизайн (Slice and Dice) с помощтта на Photoshop и „оживяване” с помощта на Javascript или друг език за уеб програмиране. Това е един дълъг и трудоемък процес, който понякога участва цяла армия от дизайнери, … Continue reading »

Изработка на уеб сайт

Създаване на сайтове с най-модерни технологии

В днешно време създаването на качествен сайт е трудна задача. Много хора си мислят, че изработката на сайт е нещо лесно – отваряш word, пишеш там нещо и съхраняваш като уеб-страница. Да – можеби това е уеб страница. Но дали тя ще има посетители? Нали все пак всички създават интернет страници за да може те … Continue reading »

Създаване на сайтове с най-модерни технологии