Как предпочитате да си търсите работа – чрез мотивационно писмо или по-стария начин на място с автобиография и мотивационно писмо в ръка.
obyavi-za-rabota Предимствата на сайтовете са ясни – не се губи време, може да се кандидатства дистанционно дори и в друг град нещата стават са секунди. Обаче и кандидатстването на място си има своите предимства, особено личния контакт, впечатлението което можете да направите на място няма как да стане с една суха автобиография.
Диалога може да ви осигури така желаната работа. Предимствата са това, които макар и малко не са за пренебрегване. При сайтовете за обяви вие сте просто поредния номер на кандидата. Нека не се и лъжем доста обяви са само за пред хората и в по- големите фирми в които собственика не може да се занимава лично с персонала пак се наемат близки и приятели. Та някой обяви за работа са просто там за пред големите началници.
Понякога търсещите работа попадат на доста високи изисквания от страна на работодателите, което не отговаря в голяма степен на заплащането което предлагат те от своя страна.